Хто знає, порадьте будь ласка

Раздел: Здоровье
29 ноября 2009

В мого чоловіка виявлено інфекцію трихомонади.чи це дуже погано.і чи можна планувати вагітність нам?

0 8 0 0
Комментарии:
1 29 ноября 2009

Нельзя категорически, вам нужно лечиться обоим — это дней 14, сделать перерыв и тогда планировать.

ответить 0 0
2 29 ноября 2009

Бажано вилiкувати,а тодi планувати вагiтнiсть.Коли я завагiтнiла то в мене виявили також трихомонад,но лiкувати мене стали на пятому мiсяцi, i чоловiка також.Слава Богу у мене родилась здорова донька,бажаю спочатку вилiкуватись а тодiв путь.

ответить 0 0
3 29 ноября 2009

їх треба полікувати, і вам теж, це не страшно,воно лікується. треба лікування, тоді вагітність. лікується трихополом і клотримазолом, а жінка мпризначається бетадин свічки здається. ну мені так лікували. але треба до лікаря обовязково

ответить 0 0
4 29 ноября 2009

У моего мужа тоже такое было,пил кучу таблеток и мазь и вылечился!это не очень страшно,эта зараза по всюду, но лечить надо)))

ответить 0 0
5 29 ноября 2009

лікуватися двом обовязково треба

ответить 0 0
6 29 ноября 2009

Тебе тоже надо сдать анализ на ту же инфекцию. И лечиться желательно обоим. Во такого время лечения врачи советуют предохраняться презервативом.

ответить 0 0
7 29 ноября 2009

дякую за поради.я здавала мазок місяць тому в мене не виявлено.а колись в мене було я лікувалася.а лікар не хоче призначати лікування якщо він не здасть кров на торч інфекції.

ответить 0 0
8 30 ноября 2009

Тинидазол выпить 4 таблетки однократно!

ответить 0 0

Тебе следует зарегистрироваться или войти в систему что бы иметь возможность комментировать.