Чи можлива вагітність при такій БТ

Раздел: Беседка
11 ноября 2009

Привіт.ми плануємо вагітність вже 8 міс.нічого не получається.почала міряти останні 2 цикли БТ.поможіть будь ласка розшифрувати мій графік.чи була в мене овуляція?чи можна завагітніти при такій БТ?

0 11 0 0
Комментарии:
1 11 ноября 2009

силка на графік www.my-bt.ru/gr/78163

ответить 0 0
2 12 ноября 2009

Привіт! Можливо О була на 22 день, але визначити точно важко. Як що О і була, то у тебе невелика різниця температур між 1 і 2 фазами. Можеш дати ссилку на попередній графік? Ти здавала аналізи на гормони?

ответить 0 0
3 12 ноября 2009

Мені лікар нічого не казав щоб здавати аналізи на гормони.це силка графіка у серпні місяці www.my-bt.ru/gr/26188

ответить 0 0
4 12 ноября 2009

Я думаю що проблема у гормонах, скоріше напевне у прогестероні. Обидва цикли практично однакові. А що каже лікар? Може варто звернутися за консультацією до іншого лікаря?

ответить 0 0
5 12 ноября 2009

В мене часто утворюється фолікулярна кіста.я ще 2 роки тому здавала на гормони.мене відправив лікар.але не мій,він мені вже тоді говорив за гормон прогесторон,але я не памятаю що саме,а мій лікар проти цих аналізів на гормони.каже що до вагітності не потрібно приймати гормональні табл.а що ви би порадили.що можна попити і що при недостатності цього гормона завагітніти не можна?

ответить 0 0
6 12 ноября 2009

Я знаю, что при недостаточности этого гормона назначают дуфастон (гормон — прогестерон). А забеременеть можна, но возможен выкидыш. Но нужно проконсультироваться у врача.

ответить 0 0
7 12 ноября 2009

В октябрьском графике высокая T в первой фазе, а это одна из причин высокой БТ в I фазе (36,6 и выше) — низкое содержание эстрогенов (женских половых гормонов), причина несозревания яйцеклетки в данном цикле.

ответить 0 0
8 12 ноября 2009

А врача нужно срочно поменять!!! Графики одинаковые. Недостаточность гормонов на лицо. Без гормональных не выравлять график. Ну а что врач предлагает?

ответить 0 0
9 12 ноября 2009

Думаю, що лікар вам сказав, що рівень прогестерона у вас низький. У жінки на в першій фазі естроген забезпечує ріст фолікула і ендометрія. Коли підходить час О, прогестерон повинен різко підвищитись, чим спровокувати лопання фолікула і вихід яйцеклітини. Якщо прогестерона недостатньо, то фолікул буде і далі збільшуватись у розмірах і при певних розмірах (здається біля 28 мм) його починають називати фолікулярною кістою. Вам дуже повезло знайти лікаря, який вважає, що до родів не варто приймати гормональні препарати. Інші лікарі вам порадили би замісну терапію, тобто: не виробляє ваш організм достатнього рівня прогестерон – приймайте його ззовні. А коли прогестерон надходить ззовні, організм починає ще менше виробляти свій власний. А найголовніше, що якщо жінка вагітніє на фоні штучних гормонів, вона повинна приймати їх до 20 тижня, інакше свою вагітність вона втратить. Літом, коли ми з чоловіком почали планувати дитину, я звернулася до лікаря. Перед тим я тільки кинула приймати ОК. Лікар назначила аналіз на гормони, який, звичайно, був поганим. Організм ще донедавна років 3—4 свої гормони взагалі не виробляв, вони надходили разом з ОК і він ще не встиг вийти на нормальний ритм. Після поганих аналізів (також бракувало прогестерона), мені назначили дюфастон (штучний прогестерон). Я прийшла додому і зайнялася самонавчанням. Тоді я знайшла інформацію про те, що якщо вагітність наступає на фоні приймання штучних гормонів, то дитина (особливо якщо це дівчинка) від народження уже будуть гормональні порушення. Я вирішила зайнятися траволікування. Моя тьотя лікар порекомендувала мені препарати фірми Екомед (Україна). Препарати допомагають організму вийти на потрібний рівень вироблення гормонів. Препарат я приймала два цикли і вже під час прийому побачила прогрес на графіку БТ: пропали скачки БТ, БТ в першій фазі стала набагато нижчою (вирівнявся рівень естрогена), а в другій фазі – вищою (піднявся рівень прогестерона). Порадьтеся зі своїм лікарем на рахунок препаратів цієї фірми. Я приймала зранку по 40 крапель Феміналу і Джерела, а ввечері 40 крапель Пропонорма. Після перерви повторила. Ці препарати є в більшості аптек. От тут стаття, яка мене переконала http://ekomed-express.com.ua/stati/ginekologichni/ Успіху вам!

ответить 0 0
10 12 ноября 2009

Я пила Фемінал і Джерело ще 2 роки тому.тепер останні 3 цикли мені назначали мулімен.гінекохеель,але по приймаю знову ті краплі,дуже дякую Наташа за поради.може все буде добре.

ответить 0 0
11 12 ноября 2009

Років 10 назад Гінекохель допоміг і мені. Успіху!!!

ответить 0 0

Тебе следует зарегистрироваться или войти в систему что бы иметь возможность комментировать.