Я до останнього думала що вагітна

20 января 2010

привіт всім,в суботу поміряла БТ була 37,1 як я раділа.в мене таке бажання було все робити,на кухні їсти варила,генеральною уборкою зайнялася,побігла в магазин продуктів накупила.і з нетерпінням чекала неділю,щоб поміряти БТ,накрутила годинник на той час що завжди міряю і як витягнула градусник і побачила що БТ впала я довго заснути немогла.так плакала.думала ну чому так?вродіби графік не поганий був.в мене така надія була на той цикл,що вже все получиться і сни снилися мені що я вагітна,а тут ті М www.my-bt.ru/gr/81015

0 12 1 0
Комментарии:
1 20 января 2010

та не треба так хвилюватися, на слідуючий цикл все буде ОК. в мене ще гірша ситуація — затримка вже 5 днів, тести роблю через день-всі негативні, температура висока і місячних нема. от чому немає місячних і тести негативні?? гормональний збій чи що? а от у вас з гормонами все ок, тому радійте і з новими силами в бій!!! Удачі

ответить 0 0
2 20 января 2010

дякую за підтримку але я вже 8 місяців міряю БТ і плануємо і нічого не получається,і в мене була у вересні затримка 14днів і тести робила.а потім пішла до Г.вона мене подивилася на узі і сказала що фолікулярна кіста на правому яїчнику і тому затримка М

ответить 0 0
3 21 января 2010

А на сколько температура упала то?

ответить 0 0
4 22 января 2010

Лусік впала до 36,6

ответить 0 0
5 22 января 2010

Svetinside, бывает и такое разочарование... Ты, главное, не растраивайся сильно... Не в этот раз, так в следующий, но обязательно всё будет хорошо!!!

ответить 0 0
6 22 января 2010

В мене під час М перший день була БТ 36,6 а решта 5 днів 36,7 то нічого страшного?

ответить 0 0
7 22 января 2010

Это очень даже нормально!))

ответить 0 0
8 17 сентября 2011

А в мене яксь взагалі не зрозуміла ситуація. Затримка вже більше тижня, тести негативні, БТ то 37, то 39. Вчора ледь помазалось, перестало, сьогодні теж. Дуже сильно болить поясниця. Перед, чи при місячних такого не було. Було хіба коли вагітна ходила. Думаю, може тести «брешуть», але і БТ тоже щось не дуже якби на вагітність. Другу дитину не планували, але якби була вагітність були би раді.

ответить 0 0
9 17 сентября 2011

Я ни фига не поняла!)))

ответить 0 0
10 17 сентября 2011

Agara, во-первых, блог старый уже))) Его просто девочка новенькая по незнанию поняла.
Во-вторых, на украинском. Но мне понятно,т.к. у меня муж украинец :)
Не парься, тема была актуальна в начале прошлого года

ответить 0 0
11 17 сентября 2011

*подняла* то есть))

ответить 0 0
12 17 сентября 2011

Ли Дуся, так я вообще не парюсь! Индефферентно. То что на украинском — мне понятно. Не дура.

ответить 0 0

Тебе следует зарегистрироваться или войти в систему что бы иметь возможность комментировать.